Astroloji Eğitimi  Kursu

Astroloji eğitimi kursu, son yıllarda giderek merak edilen bir alan olması nedeniyle sertifika programlarımız içerisinde de daha fazla tercih edilmeye başlanan kurslarımız arasındadır. Bu nedenle yıl içerisinde belirli periyotlar ile bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim içerikleri sunulmaktadır.  Time akademi astroloji eğitimi ve sertifikası konusunda online eğitim ile siz kursiyerlerimizin kaliteli astroloji eğitimi almanızı hedeflemektedir.

Astroloji eğitimi, hemen her disiplin içerisinde kullanılabilen bir eğitim olması nedeniyle herhangi bir mezuniyet şartı bulunmadan astroloji uzmanı olmak mümkün olmaktadır. Yalnızca Time Akademi tarafından sunulmakta olan eğitimlerin başarılı bir şekilde tamamlanıp, başarı sertifikasının alınması gerekmektedir.

Astroloji Eğitim Programı Modülleri Nasıldır?

Astroloji eğitim programı üç seviye olarak ilerlemektedir. Temel seviyede astroloji bilimine dair temel kavramların öğrenilmesi gerçekleşmektedir. Bu aşama tamamlanmadan diğer aşamalara geçilmesi mümkün olmamaktadır.

İkinci seviye ise Astrolojide göstergelerin tespit edilmesi olarak bilinmekle birlikte öğrenilen kavramların uygulanması olarak bilinmektedir. Bu seviye içerisinde uzman tarafından örnek incelemeler yapılarak kursiyere yetkinlik kazandırmak amaçlanmaktadır.

Üçüncü seviye olarak bilinen aşamada ise Astrolojide öngörü yöntemlerinin belirlenmesi eğitimi verilmektedir. Astrolojik harita kullanımı üzerinden tahminler yapılabilmesi ile ilgili uzmanlaşmanın alındığı aşama olarak bilinmektedir.

Astroloji Eğitimi Hangi Alanlarda Kullanılır?

Astroloji eğitiminin kullanıldığı alanlar, insan ile temas eden hemen her alan olarak bilinmektedir. Özellikle kişilik analizleri, ilişki analizleri gibi konularda hizmet sunmakta olanların astroloji eğitimi ile alanlarında farklılık oluşturmaları mümkün olmaktadır.

Astroloji eğitimi ile aynı zamanda doğrudan terapi sürecinin de yürütülmesi mümkün olmaktadır. Astroloji haritaları üzerinden başarı durumları, yeni ilişkilerde hangi krizlerle karşılaşıldığı gibi durumların çözümlenmesine yardımcı olduğu için oldukça temel bir eğitim olarak verilmektedir.

Kimler Astroloji Uzmanı Olabilir?

Astroloji uzmanı olmak için gerekli olan tek şart, Astroloji eğitim seviyelerinin her birini başarı ile tamamladıktan sonra mezuniyet sertifikasının alınması olarak bilinmektedir. Bu sertifikanın alınabilmesi için her seviyede istenen başarı oranının sağlanmış olması gerekmektedir.

Astroloji eğitimleri içerisinde yalnızca tek seviye eğitim alanların uzman olarak nitelendirilmeleri mümkün olmamakta fakat astrolojiye dair geniş bilgiler edinerek farklı çalışmalarda kullanabilmektedirler.

Astroloji uzmanı olmak adına hedef ve kariyer planlamaları olanlar için kurumumuz bünyesinde verilmekte olan Astroloji eğitimine internet üzerinden kolay bir biçimde kayıt yaptırmaları mümkün olmaktadır.